• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Regner med at beholde Gerrard: - Rangers er en større klub end Liverpool

Foto: Getty Images

En Rangers-tilhænger ved navn Michael er overbevist om, at Steven Gerrard kommer til at blive i Glasgow-klubben i mange år.

Af gram

Steven Gerrards Rangers-mandskab spillede sig torsdag videre til 1/8-finalerne i Europa League, da den skotske klub ekspederede belgiske Antwerpen ud med sammenlagt 9-5. 

Og efter slutfløjtet fik radiostationen talkSPORT så et opkald fra en voldsomt begejstret Rangers-fan, der allerede nu har tænkt sig at booke billetter til Europa League-finalen, som spilles i Gdansk i Polen den 26. maj.

- Vi går hele vejen til Gdansk! Jeg booker billetterne nu, længere er den ikke. Det kommer til at ske. Jeg kan mærke det, drenge, lød det således fra Rangers-tilhængeren ved navn Michael. 

Gerrard vil blive længe
Undervejs i opkaldet blev den begejstrede Rangers-fan så spurgt, om den skotske klub er større end hold som de engelske mestre fra Liverpool.

- Vi er en speciel klub. Vi kommer til at komme langt. Vi er nummer ét klub i Storbritannien nogensinde. Steven Gerrrard kommer til at blive her i lang tid, indtil Liverpool har virkeligt store problemer. Og derefter vil de begynde at vinde ting. Men først skal han starte med at vinde ting for Rangers. 

Rangers er således med i lodtrækningsbowlen, når der om få minutter trækkes lod til 1/8-finalerne i Europa League. Her kan Steven Gerrards tropper blandt andet trække Manchester United, Tottenham, Milan og Arsenal.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...