• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League arp2

Revser Arsenal-rekordindkøb: Ikke god nok til engelsk fodbold

Foto: Getty Images

Nicolas Pepe er ikke stand til at lykkes i den bedste engelske række. Sådan lyder dommen over rekordindkøbet fra klublegenden Robert Pires.

Af arp2

Der har været langt mellem de gode præstationer for Arsenals 25-årige rekordindkøb Nicolas Pepe, siden han kom til klubben i sommeren 2019 for 72 millioner pund.

Otte mål og seks assists i 44 kampe er det indtil videre blevet til for den ivorianske kantspiller, og det får nu den franske Arsenal-legende Robert Pires til at fælde en hård dom over Pepe.

- Hans spil passer ikke til intensiteten i Premier League, og de krav som ligaen stiller. Pepe har ikke formået at vænne sig til det, og det har været svært for ham at ændre sin mentalitet på en måde, så han kunne omstille sig til en ny måde at træne på og til at falde til i en hårdere liga, siger Pires til The Sun og afslutter så med ordene:

- Jeg mener simpelthen ikke, at han passer til og er god nok til engelsk fodbold.

I Arsenals Europa League-kampe har Nicolas Pepe haft lidt større succes på den sidste tredjedel af banen. Her er det blevet til fem mål og fem assists i blot 12 kampe.

I sin tid i franske Lille scorede Pepe 35 mål og lavet 16 assists i 74 kampe i Ligue 1. 

Arsenal møder lørdag aften Manchester United.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...