• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League arp2

Robin van Persie er ikke i tvivl: Her er angriberen, United bør hente

Foto: Getty Images

Til sommer bør Manchester United hente Edison Cavani på en fri transfer. Sådan lyder opfordringen nu fra klubbens tidligere angriber Robin van Persie.

Af arp2

Manchester United mangler bredde på de forreste positioner, og derfor bør klubben hente Edison Cavani efter denne sæson på en fri transfer.

Sådan lyder opfordringen fra den tidligere Arsenal- og United-angriber Robin van Persie i et interview med SportBible, hvor hollænderen bliver spurgt, hvem United bør hente.

- Edison Cavani. Jeg vil uden tvivl gå efter Cavani. Han er fit, han er en målscorer, en målmaskine, og han har bevist sig selv i både Napoli, PSG og for Uruguay. Hvis han får lov at spille, kommer han til at give dig 25 mål i en sæson. Jeg har set ham spille, jeg har spillet mod ham, og han er en rigtig målscorer. Han lever af at score mål, så jeg vil gå efter ham, lyder det fra Robin van Persie.

Manchester United er tyndt besat på angrebspositionen, efter at klubben solgte Romelu Lukaku uden at hente en erstatning ind. Sæsonen igennem har Ole Gunnar Solskjær derfor måtte sætte sin lid til Anthony Martial, Marcus Rashford og den unge Mason Greenwood på toppen. 

De har alle gjort det hæderligt, men med flere skader - senest en langvarig af slagsen til Marcus Rashford - har Solskjær ikke har haft mange muligheder for at give sine angribere et hvil. Det fik i januar-transfervinduet også klubben til at hente den tidligere Watford-angriber Odion Ighalo ind på en kort lejeaftale.

Edison Cavanis kontrakt med Paris-Saint Germain udløber efter denne sæson. Han har per dags dato scoret 200 mål i 298 kampe for klubben, som han kom til fra Napoli. Her scorede han 104 mål i 138 kampe. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...