Video : Tipsbladet
Europa League

Roma sejrede sikkert – Gladbach floppede fælt på hjemmebane

Roma slog Istanbul Basaksehir på hjemmebane, mens Gladbach tabte med hele 0-4 til undertippede Wolfsberger AC.

I Gruppe J af Europa League-gruppespillet skal Roma, Borussia Mönchengladbach, Istanbul Basaksehir og Wolfsberger AC kæmpe om pladserne videre i turneringen, og af de fire var de to førstnævnte betragtet som forhåndsfavoritter.

Roma fik da også en solid start på turneringen torsdag aften, hvor de tog imod Istanbul Basaksehir på hjemmebane.

På et selvmål af tyrkernes Junior Caicara i første halvleg og mål af Edin Dzeko, Nicolo Zaniolo og Justin Kluivert i anden halvleg løb de nemlig med en 4-0-sejr og alle tre point.

Andetsteds fik Borussia Mönchengladbach en horribel start på turneringen. De tog imod østrigske Wolfsberger AC på hjemmebane, og de indkasserede et nederlag på hele 0-4.

Efter blot 13 minutter bragte Shon Weissman østrigerne foran, og før holdene kunne gå til pause havde Mario Leitgeb og Marcel Ritzmaier sikret dem en tremålsføring. Efter pausen formåede Mario Leitgeb også at score sit andet mål i opgøret, og han scorede til slutresultatet 0-4.

Dermed er Wolfsberger AC overraskende topper puljen efter én spillerunde, og de er side om side med Roma.