• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Victor Samuel Risager

Ryan Giggs om Manchester United-komet: Han bliver bedre og bedre

Foto: Getty Images

Daniel James har imponeret Ryan Giggs med sine præstationer for Manchester United.

Af risager

Daniel James har taget Manchester United med storm, siden han kom til klubben fra Swansea i sommerens transfervindue.

I sine første fire kampe for Manchester United i Premier League har Daniel James scoret tre mål og etableret sig som en profil på Ole Gunnar Solskjærs mandskab.

Det har klublegenden Ryan Giggs, der er træner for Daniel James på det walisiske landshold, også lagt mærke til, og Giggs er yderst imponeret af den 21-årige hurtigløber. Det fortæller han ifølge Goal.

- Det er en klub, hvor de elsker kantspiller. De elsker spiller, der kan være angriberende og gør fansene glade. Vi ved alle, hvad Daniel James er i stand til, og hvad han har gjort især i de sidste otte eller ni måneder. Han bliver bare bedre og bedre, siger Ryan Gigs, der også er vild med matchet mellem Manchester United og Daniel James:

- Han er i den rigtige klub. Ole [Gunnar Solskjær] vil passe ham på den rigtige måde. Han ved, hvornår han skal spille ham. Jeg er glad på Dans vegne. Han vil ikke lade det stige ham til hovedet. Han er den slags person, som er virkelig jordnær, og han er i den rigtige klub til at holde fødderne på jorden.

Daniel James har hidtil spillet fire landskampe for Wales, men han kan øge den total, hvis han spiller mod Azerbaijan fredag aften og Hviderusland mandag aften.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...