Video : Tipsbladet
Europa League

Sarri utilfreds trods avancement

Selvom Chelsea gik videre med samlet 5-3 over to kampe, var manager Maurizio Sarri ikke helt tilfreds efter torsdagens 4-3-sejr over Slavia Prag

Chelsea lignede torsdag aften et hold, der var på vej mod en storsejr over Slavia Prag i Europa League-kvartfinalen. The Blues, med Andreas Christensen i startopstillingen, var foran 4-1 ved pausen, og det lignede med af alt et spørgsmål om, hvor stor sejren skulle blive.

Men Chelsea kom forfærdeligt ud til de sidste 45 minutter, hvorimod Slavia Prag kom flyvende fra start. Ti minutter inde i anden halvleg stod det pludselig 4-3 til Chelsea efter to hurtige mål af Slavia Prags Petr Ševčík, og de tjekkiske gæster fik derfor lidt håb igen.

Heldgivis for Chelsea blev det ikke til mere, men trods sejren og avancementet var manager Maurizio Sarri ikke tilfreds med sit hold.

- Som sædvanlig i de sidste to måneder, så startede vi dårligt i anden halvleg. Vi er nødt til at finde en løsning på dette problem, fortalte Sarri efter kampen ifølge Sky Sports og fortsatte med at understrege problemets omfang.

- I de sidste ti kampe startede vi som i denne kamp. Det er et stort problem, men vi skal huske selve kampen og kvalifikationen, sluttede den italienske manager.

Chelsea skal nu møde tyske Eintracht Frankfurt i den ene semifinale af årets Europa League. Den anden semifinale står mellem Arsenal og Valencia.