• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Sevilla møder United i semifinalen efter sen sejr over Wolves

Foto: Getty Images

Sevilla skal møde Manchester United i Europa League-semifinalen, efter de tirsdag aften slog Wolves med 1-0.

Af tipsbladet.dk

Wolves og Sevilla tørnede tirsdag aften sammen på et tilskuertomt stadion i den tyske by Duisburg, hvor de to klubber skulle kæmpe om en billet til Europa League-semifinalen.

Sevilla - der har en fremragende historik med netop Europa League - var snævre favoritter op til kampen, mens Premier League-repræsentanterne fra Wolves ligeledes blev forudsagt en god mulighed for et videre avancement.

Og de skulle også hurtigt blive favoritter - i hvert fald for en kort stund.

Det skete i det 11. minut, efter Adama Traore tog et utroligt raid fra egen banehalvdel og helt op i Sevillas felt, hvor forsvarsspilleren Diego Carlos til sidst fællede den atletiske spanier, hvilket resulterede i et straffespark.

Dét skulle angriberen Raul Jimenez tage sig af, hvilket, set med Wolves-briller, efterfølgende kunne begrædes. Sevilla keeper Bono læste og reddede sparket.

Derefter fulgte en stadig lige kamp, hvor Sevilla forsøgte at æde sig mere og mere ind i kampen.

Det fik så også gjort fra anden halvlegs start. Kampen var pludselig ensidet, hvor de spanske Europa League-specialister dominerede på alle facetter af kampen.

En række store chancer tilfaldt også Sevilla, der omvendt ikke formåede at udplacere Ruí Patricio inde i Wolves-buret.

Det kunne dog kun konstateres frem til det 88. minut.

Et kort Sevilla-hjørnespark endte ved føderne af Ever Banega, der uden tøven sendte et indlæg ind i panden på sin argentinske landsmand Lucas Ocampos, der headede spanierne i semifinalen.

Wolves var udkørte og uden momentum, hvilket ikke så dem svare igen, før dommer Nicolo Orsato blæste i fløjten for sidste gang. 

Sevilla møder dermed FC Københavns banemænd fra Manchester United i den ene semifinale, mens Inter tager sig af Shaktar Donetsk i den anden.

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...