• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Lasse Sylvest Mikkelsen

Simon Kjær ærgrer sig: Det er bare ikke det samme

Foto: Getty Images

Den danske landsholdskaptajn ærgrer sig over, at der ikke kommer fans ind på Celtic Park, når den skotske klub tager imod Milan i Europa League torsdag aften.

Af mikkelsen

Når AC Milan torsdag aften løber på banen mod Celtic i Skotland, så skal de ikke frygte tilråbene fra de skotske fans.

Der nemlig ikke nogen.

Og det ærgrer den danske landsholdsspiller Simon Kjær, der til daglig tjener til dagen og vejen i AC Milan.

- Celtic er en stor klub med en flot historie, som alle kender. Og Celtic Park er virkelig noget specielt, fortalte Simon Kjær tidligere på måneden til Goal, da det danske landshold skulle spille mod England.

Og Simon Kjær ved, hvad han snakker om. Med en fortid i Wolfsburg, Roma, Lille, Fenerbahce og Sevilla, så har han set sin andel af Europas største og bedste stadions.

- Jeg har spiller der en gang tidligere med Fenerbahce, og jeg kan helt ærligt sige, at selv efter 500 kampe i topfodbold, hvor jeg har set de største og mest legendariske stadions, så er Celtic Park helt specielt med en fantastisk atmosfære. Jeg kommer helt sikkert til at mangle den fulde oplevelse af de skotske fans.

Den 31-årige dansker fortæller, at fodbold er for fans, og interaktionen mellem spillere og fans er en stor del af kampene.

- Det er bare ikke det samme at spille på et spøgelses-stadion. Men vi skal alle tilvænne os denne her mærkelig situation. Men følelsen omkring kampene er ikke det samme. Jeg magler passionen fra tilskuerpladserne, og jeg kan ikke vente, til der kommer fans på stadion igen.

Simon Kjær og AC Milan har fået en flot sæsonstart i Serie A, og personligt har Simon Kjær kun tabt én af sine 26 kampe for klubben, siden han kom til i starten af året.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.