• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Skadet Duelund øjner comeback mod Chelsea

Mikkel Duelund håber på at blive klar til Dynamo Kievs Europa League-opgør mod Chelsea.

Af tipsbladet.dk

Da Dynamo Kiev i december tabte til Jablonec, måtte danske Mikkel Duelund udgå med et dobbelt ankelbrud, og den unge dansker kunne dermed se frem til en længere skadespause.

Men nu, cirka to måneder efter skaden, begynder det at lysne for Duelund.

Han fortæller således til BT, at han snart kan træne med igen, og at han håber på at blive klar, før Dynamo Kiev skal møde Chelsea i Europa League.  

- Det er gået vildt godt, og mit mål er at blive kampklar til Chelsea - enten begge kampe eller også til returkampen den 14. marts. Jeg er meget tæt på at kunne træne med holdet igen, og jeg håber, at det sker fra næste uge, fortæller Mikkel Duelund til B.T.

Dynamo Kiev skal møde Chelsea i 1/8-finalerne af Europa League, og det første opgør spilles den 7. marts, mens returopgøret spilles ugen efter.

21-årige Duelund skiftede i sommer fra FC Midtjylland til Dynamo Kiev og har hidtil nået 10 kampe for den ukrainske klub.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...