• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League arp2

Slap ikke uden mén: Greenwood er skadet efter hård tackling

Foto: Getty Images

Mason Greenwood er tvivlsom forud for Manchester Uniteds opgør mod Crystal Palace torsdag aften. Det unge kæmpetalent blev skadet efter en hård tackling fra Oriol Romeu mod Southampton mandag.

Af arp2

Mason Greenwood har været en åbenbaring i denne sæson for Manchester United, og den 18-årige angriber har - særligt efter coronapausen - formået at gribe chancen i sin første seniorsæson på Uniteds førstehold. 

Nu kan stortalentet dog være ude i et stykke tid. 

Manchester United skriver således på sin hjemmeside, at Mason Greenwood er tvivlsom til torsdagens opgør mod Crystal Palace med en hævet ankel, som han pådrog sig i mandagens opgør mod Southampton.

Det skete helt præcist i kampens første halvleg, hvor gæsternes Oriol Romeu lavede en grim tackling på Greenwoods ankel, efter at bolden var spillet videre. Flere - heriblandt United-manager Ole Gunnar Solskjær - har siden efterlyst, hvorfor VAR ikke takserede tacklingen til et rødt kort. Særligt da Romeu ikke engang modtog et gult kort efter hændelsen, som kampens dommer formentlig ikke selv så.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Greenwood spillede dog videre på anklen, inden at han måtte lade sig udskifte i slutningen af anden halvleg.

- I kampens hede har han spillet videre. Det sker ofte, at adrenalinen holder én kørende, og så oplever man første reaktionen lidt efter. Mine ankler er svage efter mange års fodbold, men Mason (Greenwood red.) formåede at spille videre, og jeg synes dommeren skulle have set på det, lyder det fra Solskjær.

Luke Shaw er også tvivlsom med en hævet ankel, oplyser Manchester United. Brandon Williams er også tvivlsom, efter han kom til skade med sit øje i kampen mod Southampton.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...