• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Solbakken erkender risiko: Kan få klø af Manchester United

Foto: Getty Images

Alligevel er FC København-manager Ståle Solbakken klar over, at der er en mulighed for at overraske.

Af tipsbladet.dk

Mandag venter en stor opgave for FC København, når de træder ind i Europa League-kvartfinalen mod den engelske storklub Manchester United. Det er en klub, som FCK-manager Ståle Solbakken erkender har et vist niveau.

Det fortæller nordmanden i et interview med B.T.

Læs også:Solbakken afviser: For tidligt at hente Zanka hjem

- Jeg har set hold få klø af Manchester United efter coronapausen, og det er der en risiko for, at vi får. Men rammer vi vores niveau, har vi en mulighed, siger han og fortsætter:

- Det er én kamp, der er ingen tilskuere, og det er meget varmt, så der er nogle faktorer, som kan spille ind, lyder det fra Ståle Solbakken.

Læs også:Ståle før United: Stor fordel at det afgøres over én kamp

Solbakken peger endvidere på, at man ikke vinder, hvis man kommer ind med en defensiv indstilling, og derfor er det vigtigt for FCK, at de har en plan for, hvad de gør med og uden bolden, da der vil være perioder, hvor de ikke har bolden så meget.

Samtidig kommer der også tidspunkter, hvor man skal turde noget mere, mener han. Derfor skal FCK-spillerne tage de to eller tre chancer, som der kommer, fastslår Ståle Solbakken.

Kampen mellem FC København og Manchester United spilles mandag klokken 21, og den bliver sendt direkte på 6'ere. Opgøret spilles desuden i Köln og skal afgøres over ét opgør.

Læs også:FCK-keeper før United-brag: Underdog-rollen passer os godt

Læs også:Flere United-fans i FCK-truppen: Daramy er mere optaget af dem end os

Læs også:Avis: Bologna vil igen på rov i FC København

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...