• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Solskjær efter avancement: Sådan her skal vi spille

Det er sådan her vi skal spille, sagde Manchester Uniteds træner Solskjær efter kampen, da holdet hjemme slog Partizan med 3-0, og dermed sikrede sig avancement i Europa League.

Af tipsbladet.dk

Manchester United slog stensikkert Partizan Beograd på hjemmebane, og fra kampens start dominerede det engelske mandskab gæsterne.

Det resulterede i masser af chancer og muligheder, hvor Uniteds tre frontløber alle scorede i det, der blev en 3-0 sejr.

Efter kampen var den udskældte træner Ole Gunnar Solskjær tilfreds med kampen og sagde, at det er sådan her, United skal spille:

- Det er sådan her, vi gerne vil spille, helt sikkert. Men selvfølgelig gav vores modstander i dag os også lov til at spille på den måde.  Med alt respekt for Partizan, så gav de os meget plads, sagde Solskjær til United hjemmeside efter kampen, og fortsatte:

- Den første time var rigtig god. We skabte chancer, og der var smil på spillernes ansigter, hos fansne og hos trænerne. Vi kunne have scoret mange flere mål, men man kan ikke få det hele, sagde en tilfreds Solskjær.

Med sejren er United altså sikret avancement i Europa League. Før gruppen er ovre, skal man dog lige en tur til Astana.

Læs også:Fightende Fischer: Vi havde for få rolige perioder

Læs også:FCM-spiller på landsholdet for første gang: En stor dag for hele familien

Læs også:Solbakkens overvejelser: Hvem kan spille to gange 90 minutter?

Læs også:FCM-boss svarer FCK igen: Solbakken skal have styr på matematikken

Læs også:OB-chef peger på Midtjylland: De får sat projekter i søen

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...