• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Oliver Okstrøm

Solskjær hylder 18-årig: Der er ingen grænser for ham

Foto: Getty Images

Mason Greenwood præsterer altid, når han er på banen, fortæller Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Af okstroem

Mason Greenwood er blot 18 år gammel, men han har allerede fået slået sit navn fast på Manchester Uniteds førstehold. Manager Ole Gunnar Solskjær kom da også ind på angriberens situation i klubben ved klubbens pressemøde forud for kampen mod Bournemouth.

Her peger Solskjær blandt andet på, at man undervejs i sæsonen har givet ham godt med spilletid, men at det ikke er så ligetil.

- Der er ikke nemt med en så ung spiller. Han kunne stadig spille på FA Youth Cup-holdet. Han er en ung spiller, som vi holder øje med. Men uanset om han starter inde eller kommer ind fra bænken, så præsterer han altid, siger United-manageren og fortsætter:

- Han har udviklet sig fantastisk i denne sæson, så der er ingen grænser for ham. Det er op til ham. Han ved, hvad han kan og skal gøre for at blive ved med at få spilletid, lyder det fra Ole Gunnar Solskjær.

Den norske manager fortæller endvidere, at det er en fornøjelse for ham at arbejde sammen med Grennwood, som han desuden mener er langt foran ham selv, da han var 18 år.

Kampen mod Bournemouth spilles lørdag klokken 16.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...