• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Solskjær jagter midtbanespiller: Har brug for en som Robson

Solskjær jagter midtbanespiller: Har brug for en som Robson
Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær drømmer om at få en spiller som Bryan Robson til Manchester United denne sommer.

Af marboe

Manchester United er på nuværende tidspunkt på træningslejr forud for den kommende sæson, men Ole Gunnar Solskjærs trup er endnu ikke på plads. I hvert fald ikke hvis det står til nordmanden selv.

Daniel James og Aaron Wan-Bissaka er allerede kommet til fra henholdsvis Swansea og Crystal Palace, og nu går jagten ind på en verdensklasse midtbanespiller.

Solskjær drømmer således om at hente en type som Bryan Robson, der dominerede den centrale midtbane i klubben i 80'erne og begyndelsen af 90'erne.

- Jeg fik aldrig æren af at spille sammen med Robbo, men vi har brug for en spiller som ham på holdet, siger nordmanden ifølge London Evening Standard og uddyber:

- Vi er nødt til at vinde igen. Vi er i gang med at opbygge en ny trup. Vi har fået nye trænere, og jeg tror virkelig på denne klub og dette projekt.

United har længe været meldt interesserede i Newcastles Sean Longstaff, men Ed Woodward og co. er ikke villige til at betale de £50 millioner, som The Magpies efter sigende forlanger.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...