• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Solskjær roser Manchester United-debutanter trods nederlag

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær prøver at kigge på det positive, efter Manchester United chokerende tabte til upåagtede Astana

Af tipsbladet.dk

Til alles store overraskelse tabte Manchester United torsdag aften 1-2 på udebane til kazakhiske Astana i Europa League. Her stillede manager Ole Gunnar Solskjær op med et historisk ungt hold, som da heller ikke kunne stå distancen.

Ikke desto mindre var Solskjær meget tilfreds med, hvad han så fra sit unge mandskab i nederlaget, som han prøver at se på med de positive briller. Det fortæller han til Manchester Uniteds hjemmeside.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Tysk stjernefrø har fire engelske bejlere

- Jeg tager de positive ting. Selvfølgelig er vi skuffede over resultatet, men jeg synes, at vi startede kampen fantastisk. Drengene tog kontrol over kampen og scorede et fantastisk mål, og de reagerede også godt, efter de scorede to gange, mener Ole Gunnar Solskjær.

Nogle af de unge drenge gjorde det endda så godt, at de kan komme i spil til den sidste gruppekamp mod hollandske AZ Alkmaar, hvor Solskjær dog samtidig garanterer, at der kommer flere af de normale førsteholdsspillere med.

Læs også:Purunge Manchester United tabte i Kazakhstan

- Vi vil vinde kampen mod AZ, for så vinder vi gruppen. Jeg tror, det bliver et blandet hold, for nogle af spillerne gjorde det rigtig godt i aften (i går, red.). I ser nok nogle af dem igen. Når det er en hjemmekamp, er det nemmere at spille og med mindre rejsetid, så i vil også se flere spillere fra førsteholdet, lover den norske manager.

Manchester United er allerede avanceret fra gruppespillet, hvilket formodentlig var en af hovedårsagerne til, at Ole Gunnar Solskjær stillede med så purungt et hold. De kan derfor nu fokuserer på at komme ordentligt i gang i en indtil videre skuffende Premier League-sæson, hvor De Røde Djævle blot ligger nummer ni inden weekendens møde med Aston Villa.

Læs også:Efter Hammarby-investering: Zlatan-bolig udsat for hærværk

Læs også:Overhaler Dortmund: Lukaku og Martinez bombede løs for Inter

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Arsenal vil hente manager i Premier League-klub

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...