• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Benjamin Lillelund

Solskjær roser stjernefrø til skyerne

Foto: Getty Images

Mason Greenwood får store roser af sin manager for sine kvaliteter som angriber.

Af lillelund

Selvom han bare fyldte 18 år i oktober, er Mason Greenwood allerede ved at bryde igennem på Manchester Uniteds førstehold.

Den 18-årige angriber har scoret seks mål i denne sæson for United, hvor han var kampens måske bedste spiller i Europa League-opgøret mod AZ Alkmaar i går.

Særligt er Greenwood blevet rost for sine afslutningsevner, og manager Ole Gunnar Solskjær er da også imponeret over angriberen.

- Han er en naturlig fodboldspiller, men jo tættere han kommer på målet, jo farligere er han, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports.

- Højre fod, venstre fod. Det er et mareridt for forsvarsspillerne. Han skal udvikle sit hovedspil, så han kan være en ordentlig angriber.

Ole Gunnar Solskjær forklarer også, at Mason Greenwood er en af de bedste afsluttere, han nogensinde har set.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...