• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Solskjær trods sikker sejr: Ikke en perfekt aften

Foto: Getty Images

Det var ikke kun positivt for Manchester United torsdag aften, lyder det fra manageren.

Af tipsbladet.dk

Manchester United tog et stort skridt mod semifinalerne i Europa League med en udebanesejr over spanske Granada torsdag aften, men cheftræner Ole Gunnar Solskjær var ikke helt tilfreds efter kampen.

Undervejs fik både Harry Maguire, Scott McTominay og Luke Shaw således gule kort, og af den grund er de karantæneramte til næste uges returopgør mod Granada på Old Trafford.

Det er Solskjær ikke glad for.

- Det var ikke en perfekt aften. Vi fik tre gule kort og tre karantæner. Men 2-0 er meget godt resultat. Vi ved, hvor svært det er at komme til Spanien, hvor man er nødt til at spille godt for at få et resultat, siger nordmanden til BT Sport efter kampen.

Manchester Uniteds to scoringer stod Marcus Rashford og Bruno Fernandes for, og førstnævnte skrev sig endda ind i klubbens historiebøger. Han blev nemlig den første englænder til at score otte mål i Europa på en sæson for Manchester United, siden Bobby Charlton gjorde det i 1964/65.

Efter kampen roste Solskjær også sin målfarlige duo.

- De har været utrolige og så vigtige for os, siger han.

I en af de øvrige Europa League-kampe torsdag aften mellem Ajax og Roma stjal en bolddreng fokus med en flabet aktion. Læs mere om det her. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...