• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Stjernens nedtur: Fans gad ikke have hans trøje

Foto: Getty Images

Roma-anføreren Lorenzo Pellegrini kunne torsdag konstatere, at Roma-fansene ikke gad have hans trøje, da han kastede den ud til dem efter Conference League-kampen mod norske Bodø/Glimt.

Af gram

Typisk er der nærmest optræk til håndgemæng mellem fansene, når stjernerne kaster deres trøjer ud på tribunen efter en kamp. 

Torsdag aften kunne Roma-stjernen Lorenzo Pellegrini dog konstatere, at ingen Roma-fans var interesseret i hans trøje efter udekampen mod norske Bodø/Glimt. 

De omtrent 400 medrejsende italienske fans var således rasende på Roma-spillerne efter det historiske 6-1-nederlag mod de norske mestre. Og ifølge det italienske nyhedsbureau ANSA lykkedes det altså ikke Pellegrini at dæmpe fansenes vrede.

- Spillerne prøvede at undskylde for deres præstation, og Giallorossi-kaptajnen [Pellegrini, red.] tog sin trøje af for at give den til fansene. En gestus, der dog på en aften som denne ikke var nok, og trøjen blev da også afvist og kastet tilbage. Pellegrini tog sig derfor tid til at diskutere med fansene i omtrent fem minutter, lyder det således fra ANSA. 

José Mourinho var efter slutfløjtet rasende på Roma-spillerne, som portugiseren ikke tøvede med at kaste under bussen. Læs mere om det her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.