• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mathias Høj Jensen

Stor stjerne nærmer sig landsholdscomeback efter flere års fravær

Foto: Getty Images

Det svenske landshold har undværet ham i snart fem år, men Zlatan Ibrahimovic er angiveligt kommet tættere på et landsholdscomeback.

Af hoej

Zlatan Ibrahimovic er tæt på et comeback for det svenske landshold.

Det erfarer den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Den 39-årige AC Milan-angriber mødtes med den svenske landstræner Janne Andersson tilbage i november for at diskutere fremtiden på landsholdet. 

- Hvis Zlatan åbner døren, så tager vi en snak. Hvad vi sagde til hinanden på mødet vil forblive privat, siger Andersson til svenske medier ifølge La Gazzetta dello Sport.

Ibrahimovic valgte at forlade det svenske landshold tilbage i 2016. Siden hen har han blandt andet forklaret, hvordan han var utilfreds med landstrænerens beslutning om at bænke Juventus-stjernen Dejan Kulusevski.

I et interview med Sky Sport for nyligt løftede den karismatiske angriber endnu en gang sløret for spændingerne mellem ham og landstræneren.

- Jeg klagede, fordi Dejan Kulusevski blev udeladt af startopstillingen. Juventus brugte en masse penge på at købe ham, men han spillede ikke på landsholdet. Jeg savner det svenske landshold, og jeg kunne gøre et comeback, hvis jeg føler mig godt tilpas. Men min tilstedeværelse skal ikke forstyrre nogen på holdet. Vi vil se, hvad der sker, og hvornår det rette moment er," sagde Ibrahimovic til Sky Sport.

- I 20 år har jeg banet vejen for de spillere, som ikke var velkomne - udlændinge som havde en anden oprindelse. Da han (Janne Andersson, red.) kom til, træf han nogle andre valg og lukkede døren til dét, som jeg havde arbejdet på i 20 år. Det brød jeg mig ikke om.

Ibrahimovics seneste landskamp var ved EM i 2016, hvor Sverige tabte 0-1 til Belgien i Gruppe E.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...