• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Benjamin Lillelund

Tidligere Brøndby-træner: Rashford skal kigge på Ronaldo

Marcus Rashford skal skæve til Cristiano Ronaldo, hvis man spørger Rene Meulensteen.

Af lillelund

Det er store fodspor at træde i, men Marcus Rashford skal alligevel forsøge. Den tidligere Brøndby IF- og Manchester United-træner Rene Meulensteen mener nemlig, at Rashford skal bruge Cristiano Ronaldo som inspiration.

Ifølge Meulensteen rummer Rashford således nogle af de kvaliteter, som Ronaldo også besidder. Og dem skal Manchester United-angriberen lære at udnytte bedre.

- På mange måder er Cristiano unik, for han tror så meget på sig selv. Men jeg tror, at Rashford har samme mindset om at blive den bedst mulige spiller. Jeg synes, han skal bruge Cristiano som en rollemodel, siger Rene Meulensteen til The Mirror.

- Jeg siger ikke, at Marcus kan blive den næste Ronaldo, for Cristiano er unik. Ronaldo er en af de bedste nogensinde, og han bliver husket på lige fod med Pele, Maradona, Messi, Eusebio og Cruyff. Men Marcus kan skabe sit eget ry som en fantastisk spiller, hvis han vil det nok.

Rene Meulensteen fortæller også, at han mener, Cristiano Ronaldo altid går efter at lave det smukkest mulige mål, og at han også ser det samme i Marcus Rashford.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...