• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Tjekkisk klub beklager bizar Schmeichel-sviner

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsmålmand Kasper Schmeichel har nu fået en undskyldning fra bestyrelsesformanden i Slavia Prag.

Af gram

Slavia Prag og Leicester mødes på torsdag i Europa League, og opgøret har fået en lidt besynderlig optakt for Kasper Schmeichel.

Således har bestyrelsesformanden i den tjekkiske klub, Jaroslav Tvrdik, nu undskyldt overfor den danske landsholdsmålmand, efter at klubben offentliggjorde en video, hvor en tjekkisk journalist anklagede Kasper Schmeichel for at være 5-10 kilo overvægtig. Den danske målmand blev samtidig anklaget for at 'gå med korset'. Det skriver avisen Leicester Mercury.

Et korset er en beklædningsgenstand, der typisk bæres af kvinder, og som sidder stramt rundt om maven. 

- Kampen mod Leicester bliver speciel. Vi har stor respekt for klubben og dens spillere. Vi er kede af, at nogle af de fremførte holdninger er blevet tolket som fornærmende. Dette var ikke vores intention. Vi ser frem til begge, lyder det således fra bestyrelsesformanden på Twitter. 

Opfordret til at tabe sig
Det var journalisten Jiri Hosek, der af uransagelige årsager valgte at anklage Kasper Schmeichel for fedme forud for Leicesters besøg i den tjekkiske hovedstad. 

- Schmeichel er en målmand, som har haft problemer med at opretholde en sund livsstil. En hård træner, der lægger vægt på adræthed, ville formentligt bede Schmeichel om at tabe sig 5-10 kilo. 

Opgøret mellem Slavia Prag og Leicester spilles på torsdag klokken 18.55.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...