• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Tottenham videre efter sejr i Nordmakedonien

Foto: Getty Images

Tottenham besejrede KF Shkendija i Europa League og er klar til playoff-runden i kvalifikationen.

Af tipsbladet.dk

Tottenham har et særdeles tætpakket kampprogram i øjeblikket, og det bød torsdag aften på en tur til Nordmakedonien for at møde KF Shkendija i Europa League-kvalifikationen.

Til det opgør blev Pierre-Emile Højbjerg og flere andre af Spurs’ profiler sparet, men det lykkedes alligevel Jose Mourinho og co. at spille sig videre i turneringen. De vandt nemlig opgøret 3-1.

Læs også:Lucas Andersen: Derfor har jeg fået ny agent

Allerede efter fem minutter kom Tottenham på sejrskurs, da Erik Lamela sendte bolden i mål. Argentineren modtog bolden i feltet efter flot forarbejde af Son Heung-min, hvorefter han nemt kunne trille bolden i mål.

Tottenham fik dog ikke udbygget føringen, før KF Shkendija udlignede kort efter pausen på et flot langskudsmål af Valmir Nafiu.

Det bragte spænding ind i opgøret, men i løbet af kampens sidste tyve minutter fik Tottenham alligevel slået sejren fast. Først kunne Son Heung-min bringe Tottenham foran igen, før indskiftede Harry Kane scorede til slutresultatet 3-1. Det mål lagde Son Heung-min også op til, og han var altså den helt store helt for Tottenham. 

Tottenham skal møde Maccabi Haifa i playoff-runden, hvor de med en sejr kan spille sig i gruppespillet af Europa League. 

Læs også:Coronasmitte udsætter Tottenham-kamp: I fare for at blive aflyst

Læs også:Spotpris: Se FC Københavns jagt på Europa League med Dplay

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...