Europa League

Tottenham videre efter sejr i Nordmakedonien

Tottenham besejrede KF Shkendija i Europa League og er klar til playoff-runden i kvalifikationen.

Tottenham har et særdeles tætpakket kampprogram i øjeblikket, og det bød torsdag aften på en tur til Nordmakedonien for at møde KF Shkendija i Europa League-kvalifikationen.

Til det opgør blev Pierre-Emile Højbjerg og flere andre af Spurs’ profiler sparet, men det lykkedes alligevel Jose Mourinho og co. at spille sig videre i turneringen. De vandt nemlig opgøret 3-1.

Allerede efter fem minutter kom Tottenham på sejrskurs, da Erik Lamela sendte bolden i mål. Argentineren modtog bolden i feltet efter flot forarbejde af Son Heung-min, hvorefter han nemt kunne trille bolden i mål.

Tottenham fik dog ikke udbygget føringen, før KF Shkendija udlignede kort efter pausen på et flot langskudsmål af Valmir Nafiu.

Det bragte spænding ind i opgøret, men i løbet af kampens sidste tyve minutter fik Tottenham alligevel slået sejren fast. Først kunne Son Heung-min bringe Tottenham foran igen, før indskiftede Harry Kane scorede til slutresultatet 3-1. Det mål lagde Son Heung-min også op til, og han var altså den helt store helt for Tottenham.

Tottenham skal møde Maccabi Haifa i playoff-runden, hvor de med en sejr kan spille sig i gruppespillet af Europa League.