• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Trods stor keeperfejl: Arsenal slår Rapid Wien

Foto: Getty Images

Arsenal tog sejren på udebane mod Rapid Wien efter et comeback sent i anden halvleg.

Af tipsbladet.dk

Efter et nederlag til Manchester City i weekenden skulle Arsenal forsøge at komme tilbage på sejrssporet mod Rapid Wien på udebane i Europa League torsdag aften. Og det lykkedes for Mikel Artetas tropper.

Det var dog ikke uden problemer undervejs, og der skulle et sent comeback til at sikre sejren.

Efter en målløs første halvleg kom Rapid Wien nemlig foran i starten af anden halvleg. Arsenal-keeperen Bernd Leno spillede bolden direkte ud i en Rapid Wien-spiller, hvorefter kantspilleren Taxiarchis Fountas kunne sende bolden nemt i mål.

Umiddelbart efter var Bernd Leno igen tæt på at forære bolden væk i en farlig situation, men det endte ikke i mål.

Læs også:Bendtner om Adebayor: Vi kunne ikke lide hinanden fra første sekund

Mål kom der i stedet i den anden ende, da David Luiz gik med frem ved et hjørnespark efter 70 minutter. Her hoppede brasilianeren højest og headede Nicolas Pepes indlæg i kassen. 

Og blot minutter efter var det Pierre-Emerick Aubameyang, som var på spil. Med en afslutning fra tæt hold kunne stjerneangriberen bringe Arsenal foran, og det blev endda også det afgørende mål i kampen.

Arsenal vandt dermed 2-1 i Østrig, og de topper nu deres pulje - side om side med Molde, der vandt over Dundalk andetsteds.

Læs også:Petr Cech hevet ud af pensionen: Jeg spillede med ham på Playstation

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...