• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

TV-redning gik galt: De Geas afløser svinet af klubikon efter dyrt drop

Foto: Getty Images

Dean Henderson har fået kritik af Paul Scholes efter torsdagens 1-1-kamp mod Milan, hvor David de Geas afløser ikke formåede at stoppe Simon Kjærs hovedstød.

Af gram

Manchester United var torsdag på vej mod et ganske fint resultat mod Milan i Europa League, da Dean Henderson i tillægstiden leverede et særdeles tvivlsomt stykke målmandsarbejde. 

David de Geas afløser formåede således ikke at stoppe et hovedstød fra Simon Kjær, der ellers blev sendt direkte i hans retning. Og dermed fik den danske landsholdskaptajn altså udlignet til slutresultatet 1-1. Efter slutfløjtet gav Manchester United-legenden Paul Scholes så udtryk for, at Dean Henderson dummede sig ved at forsøge sig med en såkaldt TV-redning. 

- Han skal redde den. Jeg tror, at han forsøgte at få den til at se sværere ud, end den var. Først og fremmest skal han sørge for, at den ikke går ind. Han bør redde den der, det er der ingen tvivl om. Og det ved han også godt selv, lød det således, ifølge BT Sport, fra Scholes. 

Ærgerlig Solskjær
Med torsdagens resultat er Manchester United således pisket til at score i næste uges returkamp på San Siro. Ole Gunnar Solskjær ønskede dog ikke at hænge Dean Henderson ud efter slutfløjtet.

- Jeg har set ham redde sådan en afslutning før, men det var på grund af vores struktur, at de kom tilbage. Vi faldt for langt tilbage og blev blokeret, og de fik plads til at heade på mål. Vi burde i højere grad have angrebet bolden, med de spillere, vi havde der, lød det således fra Solskjær.

Dean Henderson har fået chancen i Manchester United-målet i den seneste tid, da David de Gea for nyligt er blevet far. Efter torsdagens kamp blev Simon Kjær udråbt til banens bedste spiller af den italienske avis La Gazzetta dello Sport. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...