• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Uefa indfører regelændring i europæiske turneringer

Foto: Getty Images

Alle gule kort, der bliver givet i ottendelsfinalen, i Champions League og Europa League bliver annuleret i kvartfinalen.

Af tipsbladet.dk

Når de resterende ottendelsfinaler i Champions- og Europa League afvikles denne uge, så bliver det 'gratis' at rage et gult kort til sig.

Det oplyser Uefa på sin hjemmeside.

Læs også:Ståle sender stikpille til Uefa: Den lette løsning

Fodboldorganisationen har besluttet, at de gule kort, der deles ud i de resterende ottendedelsfinaler ikke følger med videre ind i kvarfinalen. Derfor er der ingen karantænefare til de spillere, der har fået et gult kort i det første opgør i ottendedelsfinalen.

En karantæne gives i UEFA's klubturneringer, når en spiller når op på tre gule kort i turneringen, men det er altså ikke relevant i de resterende kamp.

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:Her er de 22 bedste citater fra den forgangne Superliga-sæson

Læs også:Solbakken tordner mod FCM: De kunne hedde FC Mindreværdskompleks

Læs også:Kvalifikationskaos: Derfor risikerer FCM at misse Champions League-seedning

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...