• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Oliver Okstrøm

United arbejder på at slå rekorden for dyreste trøjesponsorat

Foto: Getty Images

I Manchester United ruller pengene stadig ind trods de sportslige udfordringer - og de ser ud til at fortsætte med at tjene godt med penge.

Af okstroem

Manchester United er ikke helt så godt kørende på banen for tiden, men klubben tjener stadig massevis af penge, og det ser nu ud til, at der er mulighed for, at de kommer til at tjene endnu mere. Det forlyder nemlig, at der forhandles med store firmaer om trøjesponsoratet fra 2021.

Det skriver engelske Sky Sports.

I øjeblikket har klubben en aftale med Chevrolet, som indbringer dem i alt 3,7 milliarder kroner over syv år, og den aftale udløber om to år. Det er stadig den største aftale, der nogensinde er lavet for et trøjesponsorat, men føromtalte medies kilder fortæller, at den kommende kommer til at over overstige den nuværende.

Det er heller ikke længe siden, at vice-formand Ed Woodward har gjort det klart, at det er meget afgørende for investeringen i truppen, hvordan sponsorsalget går, og en talsperson fra Manchester United skulle endvidere have udtalt, at Chevrolet er en fremragende partner, hvor begge parter får meget ud af samarbejdet.

Årligt giver det da også omkring 390 millioner kroner alene, som også er over dobbelt så meget, som den forhenværende sponsoraftale, der var med AON. Sidstnævnte er desuden stadig sponsor i United, men nu er det for deres træningstøj og træningsområdet.

Manchester United er for tiden på 12. pladsen i Premier League, hvor de blot har to point ned til nedrykningsstregen efter otte spillerunder af denne sæson.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...