Video : Tipsbladet
Europa League

United bookede billet til videre færd i FA Cup

Efter omkamp er Manchester United klar til fjerde runde i FA Cuppen.

Manchester United og Wolverhampton kunne ikke finde en vinder i det første opgør af tredje runde i FA Cuppen. Derfor skulle de to duellanter i dag igen op mod hinanden.

Wolverhampton så ud til at komme foran i første halvleg, men VAR annullerede et mål på grund af hånd på bolden.

I stedet endte halvlegen uden mål.

Halvvejs i anden halvleg var det til gengæld Manchester United, som kom foran. Juan Mata blev sendt dybt, og han lobbede nemt bolden over keeperen og i nettet til 1-0.

Wolverhampton fik momentum efter målet, men Manchester United var meget disciplinerede i den defensive del af spillet.

Danske Oskar Buur blev sat ind med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid for at hjælpe Wolverhampton med at komme tilbage i kampen.

Danskeren havde en enkelt godt aktion, men Wolverhampton kom ikke frem til et udlignende mål. Dermed vandt Manchester United 1-0.

Manchester United skal møde enten Watford eller Tranmere i 1/16-finalen.