• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

United-boss: James kan håndtere fysiske PL-spillere

Ole Gunnar Solskjær er ikke bange for, at Daniel James får problemer med fysikken i Premier League.

Af marboe

Manchester United skrev tidligere på sommeren kontrakt med Daniel James, som skiftede til klubben fra Swansea.

Den walisiske kantspiller har allerede været involveret i fire kampe for United henover sommeren, og senest var han medvirkende til, at Ole Gunnar Solskjærs mandskab kunne tage en 2-1-sejr over Tottenham.

I første halvleg var Moussa Sissoko flere gange hård ved den vævre kantspiller, men Uniteds norske manager er ikke bekymret for, at det påvirker James.

- Dan er så hurtig, og det er ikke let at tackle ham. Jeg kan forstå, hvorfor modstanderne mistimer deres tacklinger på ham, men han en modig, lille fyr og rejser sig op igen, fortæller han på pressemødet efter torsdagens opgør og uddyber:

- Han har fået nogle slag på turen, men som en gammel mand vil jeg gerne se tacklinger. Dan smider sig ikke og ruller ikke rundt. Hvis han bliver nede, er det, fordi han er skadet. Vi vil selvfølgelig gerne passe på spillerne, men det er en herresport. Vi må ikke miste tacklingerne i fodbold - så længe de er fair.

Mauricio Pochettino var omvendt mere bekymret for, hvordan spillerne behandlede hinanden i træningskampen.

- Jeg var en smule irriteret over nogle situationer og var ikke glad. Det var en træningskamp, og i nogle situationer, når du er træt, og det er varmt, kan man risikere at komme for sent ind i tacklingerne.

- På vegne af vores spillere vil jeg gerne undskylde over for Manchester United. Jeg synes også, at de gav igen i anden halvleg, men sådan er fodbold.

Eric Bailly måtte blandt andet udgå med en knæskade undervejs i opgøret.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...