• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:

På en liste over de bedste spillere i denne sæsons Europa League scorer en Manchester United-profil højest.

Af christiansen

Europa League ligger stille.

Turneringen er nået et stykke ind i knock out-fasen, men det er uvist, hvornår den kan genoptages, hvis det da overhovedet kommer til at ske.

Læs også: Bruno Fernandes om Ronaldo: Hans ord gjorde en forskel for mig

Mens man venter, kan man tage et kig på, hvilke spillere, der har gjort det bedst i turneringen hidtil i sæsonen.

Det har statistik-siden Whoscored.com gjort.

Via et gennemsnit af alle præstationer i kampene hidtil har man beregnet, hvilke 11 spillere, der er de bedste indtil nu. 

Den spiller, der scorer allerhøjest i denne udregning, er Manchester Uniteds Bruno Fernandes, som har et snit på 8,4. Portugiseren spillede i efteråret for Sporting Lissabon i hjemlandet, men blev i januar hentet til Old Trafford.

Han har således i alt spillet otte Europa League-kampe i denne sæson for de to klubber. Seks mål har midtbanespilleren leveret plus fire assists. Ganske godkendt med andre ord.

Holdet tæller også en anden Manchester United-spiller, Harry Maguire, samt Arsenals Bukayo Saka. Se hele opstillingen herunder:

Målmand: Giedrius Arlauskis, CFR Cluj.

Forsvar: Silvan Widmer, FC Basel, Harry Maguire, Manchester United, Gernot Trauner, Lask Linz, Bukayo Saka, Arsenal.

Midtbane: Munir El Haddadi, Sevilla, Esteban Granero, Espanyol, Bruno Fernandes, Manchester United, Filip Kostic, Frankfurt.

Angreb: Umar Sadiq, Partizan Beograd, Alfredo Morelos, Rangers.

Bruno Fernandes er også for nyligt blevet kåret som månedens spiller i Premier League for februar. Manchester United vandt den første 1/8-finale mod LASK med 5-0. Anden kamp er endnu ikke spillet.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...