• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

United-legende forudser at en sejr over FCK kan sætte gang i en ny kultur

Foto: Getty Images

Det er første skridt på vejen mod en ny stor periode for Manchester United, når de møder FC København, mener Rio Ferdinand.

Af tipsbladet.dk

FC København kan mandag aften sikre sig en plads i Europa League-semifinalen, hvis de slår den engelske storklub Manchester United ud. For englænderne er det det næste skridt mod at komme tilbage til den storhed, som man havde under Sir Alex Fergusons tid som manager i klubben.

Det mener den tidligere midterforsvarer i klubben Rio Ferdinand, som har talt med engelske BT Sport.

Læs også:Kæmpe transfer nærmer sig: Sancho og Manchester United tæt på enighed

Han peger særligt på, at hvis Manchester United kan gå hele vejen i turneringen, som bliver spillet i Tyskland, så kan det være et springbræt til mere succes for klubben, som kun sporadisk har oplevet den slags siden Fergusons afsked.

- Dette kan blive en del af opbygningen af en ny kultur i klubben. I de seneste syv eller otte år har man savnet det. Det handler om, at man skal kunne vinde trofæer ofte - og ikke bare en gang i mellem her og der, siger han og fortsætter:

Læs også:Tidligere FCK-bosser: Rigtigt at skippe N'Doye

- Hvis de kan få den kultur nu med disse unge spillere på vej, så kan Ole Gunnar Solskjær begynde at støbe holdet, hvor vi kan se frem til en god fremtid. Men vi skal slog til, lyder det fra Rio Ferdinand.

Manchester United vandt senest Europa League i 2017 med Jose Mourinho som manager.

Kampen mellem FC København og Manchester United spilles klokken 21, og den bliver sendt direkte på 6'eren.

Læs også:Ærlig Rio Ferdinand om landsholdet: Presset var større end i United

Læs også:Keane: Rooney og Ferdinand var ikke noget for mig - forstod dem ikke

Læs også:Sportsdirektør-stillingen: United i dialog med tre tidligere spillere

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...