• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mathias Høj Jensen

United lurer på Sancho-alternativ hos PL-konkurrenter

Foto: Getty Images

Manchester United har rettet blikket mod Wolverhampton med henblik på sommerens transfervindue.

Af hoej

Pedro Neto er på blokken i Manchester United som en plan B i jagten på Dortmunds Jadon Sancho.

Det erfarer den engelske avis The Sun.

Ifølge avisen skal United punge ud med 433 millioner kroner for at hente den 21-årige Wolverhampton-spiller til klubben i sommerens transfervindue, hvilket er mere end det halve af prisen på Sancho.

Med det prisskilt vil Neto blive Uniteds femte dyreste handel nogensinde. Kun Angel Di Maria, Romelu Lukaku, Harry Maguire og Paul Pogaba har været dyrere indkøb.

Det er ikke første gang, at Neto er i Manchester Uniteds søgelys. Tilbage i 2016 var han på prøvetræning i den engelske storklub i en periode, hvor han spillede i ungdomsrækkerne i portugisiske Braga, men her ville klubben ikke købe ham.

Udover Neto skulle manager Solskjær også været interesseret i Leeds-spilleren Raphinha og Sporting Lisabons Pedro Goncalves.

Søndag skal Manchester United i aktion i kvartfinalen i FA Cup, når de gæster Kasper Schmeichel og Leicester på King Power Stadium.

Opgøret har kampstart klokken 18.00.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...