• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

United-midt: Sådan skal klubben gøre på transfermarkedet

Foto: Getty Images

Fred har en klar og tydelig idé om, hvordan Manchester United bør agere på det kommende transfermarked.

Af marboe

Han har i forvejen Andreas Pereira, men Fred kunne godt tænke sig at se flere brasilianere i Manchester United.

Den traditionsrige klub har i høj grad benyttet egenudviklede spillere i denne sæson, og tendensen ser ud til at fortsætte under Ole Gunnar Solskjær. Men det forhindrer altså ikke Fred ikke at give nordmanden et godt råd med på vejen.

Det ville være godt for holdet, vurderer midtbanespilleren.

- Det ville være fedt at have flere brasilianere på holdet, men ikke for mange. Vi har ikke brug for for mange, siger han til Esporte Interativo og tilføjer:

- Jeg laver sjov. Men det er altid godt at have brasilianere til at hjælpe. Alle ved, hvilke kvaliteter os brasilianere har, og det ville være godt, hvis der kom nogen hertil for at hjælpe os.

27-årige Fred har spillet 39 kampe for Manchester United i indeværende sæson. Han har bidraget med to scoringer og fire oplæg.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...