• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

United nærmer sig 16-årig franskmand

United nærmer sig 16-årig franskmand
Foto: Getty Images

Manchester United og AS Monaco er blevet enige om Hannibal Mejbri, melder RMC Sport.

Af marboe

Manchester United har allerede sikret sig Daniel James og Aaron Wan-Bissaka fra henholdsvis Swansea og Crystal Palace, men Manchester-klubben ser langt fra ud til at være færdige på transfermarkedet.

Bruno Fernandes, Harry Maguire og Paulo Dybala er blot nogle af de navne, som sættes i forbindelse med et skifte til Old Trafford.

Men klubbens næste indkøb kan meget vel blive et ungt et af slagsen. Ifølge RMC Sport er United nemlig blevet enig med AS Monaco om en pris på 16-årige Hannibal Mejbri.

Det franske medie hævder, at englænderne betaler €10 millioner, svarende til omkring 75 millioner kroner, for midtbanespilleren.

Franskmandens agent, Rochild Dzabana, og hans advokat, Nadia Zrari, lander efter sigende i Manchester i løbet af de kommende timer, hvorefter handlen skal afsluttes.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...