Video : Tipsbladet
Europa League

United skuffer: Smider point til hollændere

Manchester United formåede ikke at vinde over AZ Alkmaar, da de to mandskaber spillede uafgjort 0-0.

Manchester United fik en resultatmæssig godkendt start på Europa League med en sejr, og de kunne med sejr ude mod AZ Alkmaar forblive på førstepladsen.

Selvom Manchester United var på udebane, var det dem, der startede med at diktere spillets gang. Alligevel var det AZ Alkmaar, som først fik bolden i nettet. Myron Boadu headede bolden i mål, men der var klar offside.

Initiativet skiftede en del undervejs i første halvleg, men fælles for begge hold var, at ingen kunne finde den afgørende aktion.

AZ Alkmaar kom bedst ud til anden halvleg og fik presset Manchester United godt. Som halvlegen skred frem, blev hjemmeholdet også farligere og farligere.

Mod kampens slutningen var der dog ingen, der for alvor var tæt på at score, og derfor endte kampen 0-0.

Dermed har Manchester United fire point, ligesom også Partizan Beograd har efter sejr over Astana.