• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

United-stjerne svarer igen på kritik: Forstår det ikke

Foto: Getty Images

Manchester United-stjernen finder kritikken af ham uberettiget.

Af marboe

Med 15 scoringer og 11 oplæg i 27 Premier League-kampe for Manchester United i denne sæson har Bruno Fernandes utvivlsomt været en afgørende spiller for Ole Gunnar Solskjærs mandskab.

Trods de flotte har portugiseren været kritiseret for sine præstationer mod de andre top seks-hold, og det forstår han ikke selv.

- Jeg forstår ikke, hvad de mener med "top seks," for top seks er de hold, der ligger der i tabellen. Jeg scorer og assisterer mod nogle af dem. I denne sæson har jeg scoret mod Tottenham, men nogle siger, at straffespark ikke tæller, fortæller han til Sky Sports og tilføjer:

- Jeg ved, at folk forventer, at Bruno scorer eller assisterer i hver kamp, fordi jeg har spillet godt, siden jeg kom til. Hvis man ser mine stats, tænker alle, at Bruno skal score i hver kamp, og at Bruno skal assistere i hver kamp.

Fernandes bruger Champions League-opgøret mod Istanbul Basaksehir til at understrege sin pointe.

- Jeg har set folk snakke om, at Bruno ikke er så god mod "top seks." Folk har sagt, at Bruno mister bolden for meget, når vi taber. I opgøret mod Basaksehir mistede jeg bolden flere gange end deres hold tilsammen, men jeg scorede to mål, og så sagde folk, at jeg var kampens bedste spille. Så jeg forstår ikke, hvad pointen er?

Bruno Fernandes og Manchester United brager søndag sammen med Manchester City i Premier League.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...