• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

United-stjerne vil redde fan fra voldsom straf

Foto: Getty Images

En Manchester United-tilhænger står angiveligt til tre års karantæne, efter at han tirsdag kastede et håndklæde efter Luke Shaw. Backen har dog nu valgt at gå ind i sagen, så tilhængeren måske kan slippe for at blive straffet.

Af gram

Det kan vise sig at have været en voldsomt dårlig beslutning, da Manchester United-tilhængeren Sean Logan tirsdag kastede et tørklæde efter Luke Shaw, da Ole Gunnar Solskjærs troppede spillede 1-1 med Fulham på Old Trafford. 

Det så relativt harmløst ud, og ifølge talkSPORT trak flere stewards tilsyneladende også på smilebåndet over optrinnet. Alligevel blev Sean Logan angiveligt bedt om at forlade Old Trafford efter situationen, og Manchester United-tilhængeren risikerer nu også at misse onsdagens Europa League-finale mod Villareal i Gdansk. 

Risikerer lang karantæne
Faktisk kan tirsdagens episode ende med at få voldsomme konsekvenser for Sean Logan. På Twitter har Manchester United-tilhængeren således skrevet, at han risikerer en langvarig karantæne fra Manchester Uniteds kampe. 

- Det blev kastet mod Luke på en venskabelig måde. Intet aggresivt. Fik at vide af vagterne, at jeg kan se frem til tre års karantæne. Billetten til Gdansk er betalt, men nu ser det ud til, at det kan være slut for mig. Det var en fredelig gestus, der blev taget ud af kontekst. Luke Shaw grinede, lød det således på Twitter fra Logan.

Shaw er gået ind i sagen
Heldigvis for Sean Logan valgte Luke Shaw dog efterfølgende at gå ind i sagen, for at redde tilhængeren fra en længere karantæne. 

- Jeg forstår fuldt ud. Det var den første kamp med fansene tilbage på Old Trafford, og følelserne sad uden på tøjet. Jeg ved, at der ikke var noget aggressivt ved det, du gjorde. Jeg vil gøre mit bedste for at tale med nogen og få det løst, lød det således efterfølgende fra Luke Shaw på Twitter. 

I kommentarfeltet blev Luke Shaw efterfølgende fremhævet som 'en helt'. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.