• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mathias Høj Jensen

Tordner mod Solskjær: Han har fået nok

Foto: Getty Images

Noget tyder på, at Eric Bailly snart kan være fortid i Manchester United. Midtstopperen er utilfreds med den norske manager Ole Gunnar Solskjær.

Af hoej

Eric Bailly pønser på ikke at forlænge sin kontrakt med Manchester United, efter han blev udeladt af truppen til torsdagens Europa League-kamp mod AC Milan.

Det erfarer den engelske avis The Sun.

Ifølge avisen har Bailly haft et horn i siden på manager Ole Gunnar Solskjær i længere tid, men fraværet i torsdagens europæiske kamp skulle eftersigende have fået bægeret til at flyde over.

Den 26-årige midtstopper for Elfenbenskysten skulle have skrevet under på en etårig forlængelse i næste uge, men det komme ikke til at ske.

- Eric har fået nok nu. Han føler sig simpelthen ikke ønsket eller respekteret af manageren (Solskjær, red.), siger en unavngivet kilde tæt på holdet til The Sun.

- Eric tror ikke på, at han får nogle svar eller forklaringer på måden, han bliver behandlet på, og han føler, at han er et nemt offer at udelade. Det er virkelig en skam, fordi Eric fortæller os, at han elsker klubben og føler respekten fra fansene.

Bailly kom til Manchester United i 2016, men som sæsonerne er skredet frem er det blevet til mindre spilletid.

I denne sæson har midtstopperen blot fået spilletid i otte ligakampe, og han har stået i skyggen af svenske Victor Lindelöf det meste af tiden.

Midstopperen har kontraktudløb med Manchester United i sommeren 2022.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...