Video : Tipsbladet
Europa League

Valencias kontramaskine knækkede Celtic

Daniel Wass spillede hele kampen, da Valencia tog en 0-2 sejr over Celtic i Europa Leagues 1/16-finaler.

Valencia fik sikret sig et noget nær perfekt udgangspunkt, da de besejrede Celtic med 0-2 på udebane torsdag aften. Denis Cheryshev og Ruben Sobrino stod for målene, og Daniel Wass spillede hele kampen for gæsterne.

Celtic bed fra sig fra start, hvor de flere gange i løbet af kampens første ti minutter fik testet Neto i Valencia-målet.

Valencia ville dog også lege med, og efter 18 minutter fik gæsterne sin første chance. Et indlæg blev forlænget af debutanten Ruben Sobrino, og bagerst i feltet kom danske Daniel Wass, der med sit hovedstød tvang Celtic-keeper Scott Bain ud i en flot redning.

De store chancer lod vente på sig, da Valencia stod kompakt og ventede på kontramuligheder, mens Celtic var aggresive og fysiske ligeså snart gæsterne fik bolden.

Gæsterne skulle dog komme i front inden pausen. Dani Parejo sendte Ruben Sobrino alene med målmanden i et kontraangreb, og den nye Valencia-angriber afleverede på uselvisk vis bolden til Denis Cheryshev, der kunne lægge bolden i et tomt mål. Dermed kunne Valencia gå til pause med en 0-1 føring.

Tre minutter efter pausen slog Valencias kontramaskine til igen. Denis Cheryshev driblede ned af venstrekanten, og inden foran mål fandt han Ruben Sobrino, der kunne flugte bolden i mål i sin debut.

Valencia cruisede sejren hjem efter 2-0-scoringen, og dermed ser det godt ud for spanierne inden returopgøret om en uge på Mestalla.