• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Video: Bolddreng tyrer bold i hovedet på spiller

Foto: Getty Images

Se den opsigtsvækkende situation fra slutminutterne af kampen mellem Ajax og Roma.

Af tipsbladet.dk

Roma besejrede torsdag aften Ajax Amsterdam på udebane i Europa League, men her stjal en bolddreng showet i kampens overtid.

Bolden havnede ude over linjen, så Roma fik et indkast, som Riccardo Calafiori skulle tage sig af. Den 18-årige spiller tog sig imidlertid god tid til at tage indkastet og ignorerede den første bold, der blev kastet i hans retning.

Og det gik tilsyneladende bolddrengen på. I hvert fald valgte Ajax-bolddrengen at tyre bolden efter Riccardo Calafiori fra tæt afstand, hvor han ramte hans hoved og øvre brystregion.

Se den mærkværdige situation øverst i artiklen.

Den 18-årige Roma-spiller var tydeligt overrasket og fik endda også gult kort i situationen, men efter kampen viste han forståelse over for den unge bolddreng.

- Jeg tænkte mange ting i det øjeblik, fortalte Riccardo Calafiori til Sky Sport Italia og tilføjede:

- Heldigvis lykkedes det mig at forblive rolig. Jeg vil sige, at det, at se din modstander spilde tid i en sådan situation, også ville irritere mig. Jeg vil ikke sige, at jeg respekterer ham, men jeg forstår.

Roma vandt kampen med 2-1 på mål af Roger Ibanez i slutminutterne. Der spiller returopgør i den italienske hovedstad næste uge.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...