• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Vild afslutning sender Valencia videre i Europa League

Chelsea og Napoli levede desuden op til deres favoritværdighed i deres kampe.

Af tipsbladet.dk

Den spanske nedtur var tæt på at fortsætte efter en omgang i Champions League, hvor både Real Madrid og Atletico Madrid måtte forlade turneringen i ottendedelsfinalen med kun Barcelona tilbage som eneste spanske hold i kvartfinalen.

I Europa League var det nemlig meget tæt på at gå helt galt for Valencia, der var det fjerde spanske hold i Champions League, hvor de røg ud efter gruppespillet. 

De var foran med 2-1 efter hjemmebaneopgøret mod russiske Krasnodar, men i returkampen kom spanierne bagud med 0-1 efter en kongescoring fra den blot 19-årige Magomed-Shapi Suleymanov, som tæskede bolden i kassen langt ude fra. Her var der kun fem minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Men i overtidens tredje minut sørgede Goncalo Guedes for, at Valencia-mandskabet kunne ånde lettet op, da han klinisk sendte udligningen til 1-1 i netmaskerne, som afgjorde opgøret og gjorde Valencia klar til kvartfinalen i turneringen.

Med for Krasnodar var desuden den tidligere FC Midtjylland-spiller Kristoffer Olsson.

I de to øvrige Europa League-kampe, der begyndte klokken 18.55 gik Chelsea med Andreas Christensen i startopstillignen sikkert videre med samlet 8-0 over Dynano Kiev, da de vandt 5-0, mens Napoli fik et nederlag på 1-3 til Red Bull Salzburg, men da italienerne havde vundet den første med 3-0, så var de også videre.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...