• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League gram

Villareal-profil håner United med Liverpool-sang

Foto: Getty Images

Manchester United led onsdag et overraskende nederlag til Villareal i Europa League-finalen, og efterfølgende kunne spaniernes Alberto Moreno ikke holde sig fra at håne de røde djævle.

Af gram

Villareal-profilen Alberto Moreno sendte onsdag en hilsen til Liverpools fans, efter at Unai Emerys tropper havde besejret Manchester United i Europa League-finalen. 

Den spanske venstre back, der spillede for Liverpool, var således ikke sen til at håne Manchester United efter triumfen i Gdansk, hvor Villareal vandt efter straffesparkskonkurrence. 

- For all the fans of Liverpool, vamos (kom så, red.)! Man United, get out! Get out, Man United, get out. You'll never walk alone. Liverpool, siempre (for altid). Siempre, in my heart. 

Anden triumf under Emery
Alberto Moreno nåede at spille 141 kampe for Liverpool, inden spanieren for to år siden rykkede til Villareal. 

Det er anden gang i karrieren, at Moreno vinder Europa League. Første gang var med Sevilla i 2014, hvor Moreno også spillede under Unai Emery.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...