Video : Tipsbladet
Europa League

Wass blev matchvinder i Valencia-sejr over Villarreal

Daniel Wass scorede sit første Valencia-mål, da de torsdag aften besejrede Villarreal i Europa League.

Danske Daniel Wass startede inde og blev matchvinder, da Valencia torsdag aften gæstede Villarreal i Europa League-kvartfinalen.

Der skulle kun gå seks minutter, efter at opgøret var fløjtet i gang, før opgørets første scoring faldt. Goncalo Guedes fremtvang således et straffespark, og det skulle Dani Parejo tage sig af. Valencia-kaptajnens spark blev imidlertid reddet, men Guedes var først over returen og fik sendt den i mål.

Efterfølgende var Villarreal mest på bolden, og de fik også reduceret knap ti minutter før pausen. Og denne gang var det også på et straffespark.

Villarreals Vicente Iborra blev revet ned i Valencias felt, og det fik dommeren til at dømme straffe. Denne gang skulle der til gengæld ikke en retur til, da Santi Cazorla sikkert sendte bolden i mål.

De to hold kunne kort efter gå til pause ved 1-1.

Den stilling holdt også indtil det 90. minut, men Daniel Wass sørgede for, at det ikke sluttede uafgjort. Efter et indlæg af Jose Gaya flugtede danskeren bolden flot op i det fjerneste hjørne og scorede til 2-1. Det var Wass' første mål i Valencia-trøjen.

Kort efter fik Guedes scoret sit andet mål i kampen, da han scorede til slutresultatet 3-1, og dermed har Valencia et godt udgangspunkt, før de i næste uge spiller returopgør på hjemmebanen Mestalla.