• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Benjamin Lillelund

West Ham-profil: Har kvaliteterne til at spille for United

Foto: Getty Images

Declan Rice mener, at han har niveauet til at tørne ud for Manchester United.

Af lillelund

Den bare 20-årige Declan Rice blev sat i forbindelse med et skifte til Manchester United denne sommer, men midtbanespilleren forblev i West Ham.

Det store talent føler ellers, at han er god nok til at gøre en forskel i Manchester United, men karriereplanlægningen fortæller ham, at det ikke var tid til et skifte.

- Misforstå mig ikke. Jeg mener, jeg har kvaliteterne til at spille for sådan en klub. Men det handler om timing, og det var ikke det rigtige tidspunkt for mig. Jeg har stadig meget at lære, siger Declan Rice til FourFourTwo.

- Jeg elsker det i West Ham. Forbindelsen mellem mig og fansene er speciel. Jeg er en af fansenes favoritter, og manageren kan lide mig.

Declan Rice ville faktisk gerne på lejeophold til Aston Villa sidste sæson, men han blev altså i West Ham, hvor han nu er en stor profil.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...