Video : Tipsbladet
Europa League

Wolves videre i Europa League trods nederlag

Wolves taber 3-2 på udebane mod Espanyol, men er ikke desto mindre videre i Europa League.

I sidste uge vandt Wolverhampton overbevisende 4-0 over Espanyol hjemme på Molineux efter en stor præstation af Diego Jota, og stod således med et ben i Europa League-1/16-finalen før aftenens returopgør i Spanien.

Espanyol havde altså et bjerg, der skulle bestiges, hvis de skulle videre i turneringen, men efter 16 minutter sikrede de sig føringen, da Jonathan Calleri fra tæt hold omsatte Sergi Darders indlæg med en afslutning, som Rui Patricio ingenting kunne gøre ved.

Blot fem minutter senere, fik Wolves imidlertid udlignet. Her var det den muskuløse hurtigløber, Adama Traore, der efter lidt klumpspil i feltet fik banket bolden i kassen.

Efter 57 minutter, kom Calleri igen på tavlen, da han sikkert omsatte det straffespark, som Max Kilman klodset begik ved at sparke David Lopez i ansigtet. 2-1 til Espanyol.

10 minutter før tid sikrede udlignede Wolves dog endnu en gang, da irske Matt Doherty sendte Ruben Vinagres indlæg i mål efter et hurtigt taget indkast.

Espanyol skulle dog løbe med en sejr - som de ikke kan bruge til meget - da Jonathan Calleri afsluttede en stærk kamp med at score sit tredje mål.

Kampen ender dermed 3-2 til Espanyol, og Wolves er således videre i turneringen med en samlet sejr på 6-2.