• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Zaha opgiver Arsenal-drøm - klubben har ikke råd

Zaha opgiver Arsenal-drøm - klubben har ikke råd
Foto: Getty Images

Wilfried Zaha har opgivet drømmen om at komme til Arsenal, fordi klubben ikke har råd til at betale dét, som Crystal Palace forlanger. Det melder Sky Sports.

Af marboe

Arsenal er efter sigende opsatte på at hente Crystal Palaces Wilfried Zaha til Emirates, og ifølge Sky Sports bød klubben tidligere på måneden 330 millioner kroner for kantspilleren.

Wilfried Zahas bror udtalte efterfølgende, at Palace-profilen drømmer om at komme til Arsenal, som han har støttet, siden han var barn, men ivorianeren får næppe denne drøm opfyldt - i hvert fald ikke denne sommer.

Onsdag erfarer Sky Sports nemlig, at Zaha har opgivet håbet om at komme til Arsenal, fordi The Gunners ganske enkelt ikke kan leve op til Palaces prisskilt.

Palace ønsker efter sigende 660 millioner for deres stjerne, hvilket altså er det dobbelte af, hvad Unai Emery og co. forsøgte at betale tidligere i juli.

26-årige Zaha lavede både ti scoringer og ti assists i 36 kampe for Roy Hodgsons mandskab i den forgangne sæson.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...