• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Zaniolo-agent: Ingen kontakt til andre klubber

Zaniolo-agent: Ingen kontakt til andre klubber
Foto: Getty Images

Nicoló Zaniolo er ikke på vej væk fra AS Roma, fastslår spillerens agent mandag.

Af marboe

Nicoló Zaniolo fik sit helt store gennembrud for AS Roma i sidste sæson, selvom midtbanespilleren kom til klubben som et ubskrevet blad så sent som sidste sommer.

Ifølge italienske medier har italieneren derfor presset klubben til at give ham en ny kontrakt, men Zaniolos agent, Claudio Vigorelli, afkræfter mandag denne historie i et opslag på Instagram.

- Der er blevet skrevet meget om Zaniolo, om Roma og om hans kontrakt. Ovenpå den opmærksomhed, som Nicoló har fået både nationalt og internationalt, er det nødvendigt at komme med nogle afklaringer. Der har på intet tidspunkt været et pres på Roma eller et pres fra Roma om at forlænge Nicolós kontrakt.

- Med den tidligere sportsdirektør, Monchi, og Ricky Massara havde vi en aftale om at mødes efter sæsonen for at genforhandle kontrakten for en spiller, som havde et ekstraordinært år med 36 kampe og seks mål i Serie A og Champions League. Fra den 1. juli overtog Petrarchi rollen som sportsdirektør i Roma, og mens jeg venter på at møde ham, benytter jeg lejligheden til at ønske ham tillykke med hans nye udfordring.

- Petrarchi har allerede udtrykt sin respekt for en talentfuld, ung mand som Zaniolo, som bliver anerkendt af respekterede eksperter, og som af CIES Football Observatory er rangeret som den tredjebedste spiller i verden under 20 år. Nicoló er et produkt af Roma, som troede på hans talent. Derfor er det essentielt, at man sammen giver ham de bedste muligheder for at fortsætte sin ekstraordinære udvikling i næste sæson.

Klubber som Juventus og Tottenham er ydermere blevet sat i forbindelse med Zaniolo, men Vigorelli afviser i samme ombæring, at der har været kontakt med andre klubber.

- Så vidt jeg ved, har der ikke været nogen kontakt til andre hold i Italien eller i udlandet. Nicoló nyder de sidste dage af en velfortjent ferie efter en sommer, hvor han spillede U/21 EM for Italien.

- Han er klar til at give sig fuldt ud, som han altid gør, og han vil gerne takke sin familie, som har hjulpet ham med at vokse både på og udenfor banen.

Zaniolo skiftede til Roma som led i en byttehandel, der sendte Radja Nainggolan til Inter.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...