• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Zlatan om Pogba: United gør klogt i at sælge ham

Zlatan Ibrahimovic mener, at Manchester United bør sælge Paul Pogba, når han ikke har lyst til at spille i klubben.

Af marboe

I 2016/17- og 2017/18-sæsonen stiftede Zlatan Ibrahimovic bekendtskab med Paul Pogba, da svenskeren og franskmanden spillede sammen i Manchester United.

Førstnævnte skiftede siden til amerikanske LA Galaxy, og nu meldes sidstnævnte også på vej videre i karrieren.

Real Madrid og Juventus lurer således på midtbanespilleren, som selv har udtalt, at han er klar til en ny udfordring, og Ibrahimovic mener, at klubben bør opfylde Pogbas ønske.

- Jeg synes ikke, at det giver nogen mening at beholde ham, hvis han ikke vil blive. Man skal lade ham gå, hvis han vil spille et andet sted, og så kan man hente en ind, som gerne vil være der, siger Zlatan til BBC og tilføjer:

- Man vil ikke have en spiller, som ikke vil være i klubben. Det er en kompliceret situation. Det bedste, man kan gøre, er at forstå, hvad det bedste er for klubben.

Ifølge flere engelske medier, herunder Daily Mirror, forlanger Manchester United mere end 1,5 milliarder kroner for Pogba.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...