• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle .
Sponsoreret artikel

3 tips om EM 2021

3 tips om EM 2021
.

Det kan være svært selv at skulle gennemskue, hvem favoritterne til EM 2021 egentlig er, og hvor man skal lægge sin indsats

Af .

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være svært selv at skulle gennemskue, hvem favoritterne til EM 2021 egentlig er, og hvor man skal lægge sin indsats. Man kan sammenligne med forrige års resultater, og hvilket land, der fik flest gule og røde kort i de forskellige turneringer.

EM 2021 starter d. 11. juni, hvor der i alt vil blive spillet 51 kampe. I 2021 vil mesterskabet blive afholdt i 12 forskellige byer, hvoraf 8 af dem er hovedstæder, i 12 forskellige lande, hvilket er atypisk i forhold til det normale system. I artiklen herunder kan du blandt andet få nogle gode tips til EM odds, så du kan blive klar til den kommende slutrunde.

Odds på fodbold
Før du går i gang med at oddse på fodbold, kan det være en fordel for dig at kende til reglerne for, hvordan man egentlig oddser.

Når du skal oddse, skal du først selv give en indsats, for din gevinst på odds afhænger af, hvor mange penge du har spillet på et givent odds. En bookmaker vil udbyde forskellige odds ud fra forskellige resultater eller sandsynligheden for et bestemt udfald.

Der kan både være høje og lave odds. Når man oddser på en fodboldkamp, vil der oftest være mange muligheder at oddse på. Det kan f.eks. være, hvem der vinder kampen, om holdet når til 8. delsfinalen eller hvilket landshold, som trækker flest advarsler og røde kort i turneringen.

Nedenfor gives der nogle tips til, hvordan man kan oddse på det europæiske mesterskab 2021.

Råd til EM-betting til EM 2021
De følgende råd kan forhåbentlig hjælpe dig med dine odds til EM. Det første råd er, at der er en mulighed for, at Italien kommer til at trække flest advarsler.

Selvom italienerne ikke bliver set som de største bøller på fodboldbanen, fik de alligevel trukket flest advarsler ved det sidste EM og ved EM i 2012, samt at de trak tredje flest ind ved EM 2008. En af grundene til dette er også, at Italien oftest kommer langt i mesterskabet, og derfor også har flere kampe at trække de gule og røde kort på.

Et andet tip er, at Nederlandene muligvis ikke når til semifinalen, fordi holdet til dels er vaklende for tiden.

Odds på Danmark
Danmark kan for tiden ikke måle sig med de større hold, og hiver sandsynligvis heller ikke sejren med hjem. Holdet har kvalificeret sig til EM 2021, og har de denne process spillet 35 kampe uden nederlag, hvilket er rekordsættende for det danske landshold.

På grund af Danmarks flotte resultater på det seneste, samt deres gode taktik og vindermentalitet, er deres odds også relativt lave.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...