• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Advarer stjerne imod klubskifte: Alle hader ham

Foto: Getty Images

Antonio Rüdiger er beæret over interessen fra Bayern München, men Chelsea-tyskeren opfordres nu til at blive på Stamford Bridge.

Af gram

Antonio Rüdiger varmede for et år siden bænken i Chelsea, men efter Thomas Tuchels ankomst er midterforsvareren blomstret så meget op, at han i den seneste tid er blevet rygtet til både Real Madrid og Bayern München. 

Rüdiger slog for nyligt fast, at han er beæret over interessen fra Bayern München, og situationen er efterhånden relativt bekymrende for Chelsea, idet midterforsvareren har kontraktudløb til sommer. 

Ifølge den tidligere Chelsea-spiller Franck Lebouef bør Rüdiger dog blive på Stamford Bridge, hvor tyskeren har skabt sig et ry som en benhård spiller at stå overfor. 

Greb chancen
I et interview med Ladbrokes har Lebouef således slået fast, at Rüdiger i den grad har formået at vise sit værd i Chelsea.

- Jeg synes rigtigt godt om Rüdiger. Han har imponeret mig meget, for han spillede ikke, men Tuchel viste ham tillid og smed ham tilbage ind i stedet for Zouma, da alt var godt og forsvaret fungerede fint. Tuchel gav ham chancen og Rüdiger blev en anden spiller, lyder det således fra Lebouef.

- For to år siden så jeg ham, og dengang sagde jeg: 'Han kan ikke spille for Chelsea.' Og se så nu, hvor han er hovedpersonen. Alle hader ham (alle Rüdigers modstandere, red.).

Minder om Costa
Ifølge Franck Lebouef minder Antonio Rüdiger om en anden tidligere fanfavorit på Stamford Bridge. 

- Han minder lidt om Diego Costa, da Costa spillede for Chelsea. Resten af verdenen hadede ham, og det samme gør sig gældende for Rüdiger, for den her fyr er altså bare forrygende i forsvaret. Han er en beskidt spiller, men når han spiller for din klub, så elsker du det, lyder det således fra Lebouef.

- Han gør det godt for Chelsea, så jeg ønsker ikke at se ham sige farvel, når hans kontrakt udløber efter den her sæson. 

Den 28-årige Antonio Rüdiger har spillet for Chelsea siden skiftet fra Roma i 2017.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.