• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Advarer Tottenham mod Fonseca: - Det er et kæmpe problem

Foto: Getty Images

Portugiseren Paulo Fonseca står til at blive Tottenhams næste cheftræner, og ifølge talkSPORT-eksperten Andy Brassell er der særligt én ting, som Tottenham-fansene bør bekymre sig om ved Fonseca.

Af gram

Tottenham ser ud til at have fundet afløseren for José Mourinho, idet London-klubben er i fremskredne forhandlinger med den tidligere Roma-cheftræner Paulo Fonseca, der er blevet afløst af netop José Mourinho i den italienske hovedstadsklub.

Det skriver den engelske avis The Guardian.

Ifølge talkSPORT-eksperten Andy Brassell bør Tottenham-fansene dog være en smule bekymrede for over ansættelsen af den 48-årige Paulo Fonseca.

- Han er en rigtig god træner, det er der ingen tvivl om. Han har en stærk filosofi, og han er glad for at spille offensiv fodbold. I forhold til hans baggrund, så tror jeg, at mange Premier League-spillere vil være i stand til at relatere til ham. Og jeg tror, at det faktum, at han normalt spiller med tre mand i bagkæden vil betyde, at det kan være en fordel for nogle af de spillere, Spurs har, lyder det således fra Brassel..

- Han gjorde et rigtigt godt stykke arbejde i Shakhtar, når man tænker på, at de ikke var mestre, at de var hjemløse og stadig er det... men han sikrede dem the double tre gange i træk, hvilket er en rimelig utroligt bedrift, især med tanke på det nedadgående budget. 

- Problemet med Roma i sidste sæson er, at det blev så meget værre undervejs. De fik en ganske lovende start, og de skulle virkeligt have kvalificeret sig til Champions League. Jeg tror, at der er et problem med ham. Han har glimrende idéer, han har en stærk personlighed. Men jeg har følelsen af, at han virkelig ikke holder hovedet koldt, når han er under pres. Det er et kæmpe problem. 

Roma sluttede på femtepladsen i Fonsecas første sæson i klubben, mens romerne i denne sæson endte på en skuffende syvendeplads. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...